Паска з родзинками 500 г, рогалик з маком, домашня кров'янка 500 г, домашня ковбаса 500 г, буженина 500 г, 5 яєць крашанок, пляшка червоного вина, кошик плетений, рушничок з орнаментом
готуємо на молоці або на воді
подаємо з тостами та вершковим маслом
подаємо з тостами та вершковим маслом
Дві брускети з сьомгою, з намазкою із авокадо та сиром філадельфія, в`яленими томатами та руколою
Подаємо з грінками та смородиновим кюлі
Подаємо з гірчицею
Пармезан, Дор Блю, Камамбер, мед
бастурма, лаваш фрі, сир копчений, курячі стріпси (гострі). Соус часниковий
Мікс салату, обсмажена у малиновому куряча печінка, груша, подрібнений волоський горіх, помідор чері. Запоавляється соусом вінегрет
Свіжий томат, болгарський перець,огірки,маслини, цибуля кримська та сир фета. Заправляється оливковою олією з італійськими травамим
Слабосолена сьомга, авокадо, мікс-салата, крем-сир філадельфія посипана кунжутом, заправляється гірчично-медовим соусом
Креветки обсмажені, авокадо, мікс-салата, помідор чері, заправляється гірчичним соусом та посипається сиром Пармезан
Обсмажене філе індички, мікс-салату, апельсин, горіхи кешью. блакитний сир, соєвий соус, мед. Заправляється соусом Наршараб
Мікс-салату, томати чері, обсмажене куряче філе, перепелині яйця, крутони та сир Пармезан. Заправляється соусом"Цезар"
Телятина обсмажена, мікс-салату, томати чері, перець болгарський обсмажений. Заправляється медово-гірчичним соусом
Суп-гуляш з м'ясом свинини, копченим салом та овочами.
Рибна юшка з лососем, мідіями та креветками, з додавання стебла селери та томата чері, посипається зеленню
власне виробництво
на крупній тертці з хрусткою скоринкою
на крупній тертці з хрусткою скоринкою
Запечена качина ніжка, подаємо з п'янкою грушею та ягдним соусом
Подаємо з сирними кульками та мікс-салатом
Ціна за 100 гр
Ціна за 100 гр
Ціна за 100 гр
Ціна за 100 гр
Ціна за 100 гр
Ціна за 100 гр
Зі свинини, телятини. Ціна за 100 гр
Ціна за 100 г
Ціна за 100 гр
За рецептурою Шеф-кондитера Анастасії Степанової
ніжний чизкейк з крем-сиру, подаємо з малиновим топінгом
ніжний італійський десерт на основі вершків
Вагова страва, ціна за 100 г
крафтові пельмені з фаршем із індички. ( тісто фарбуємо натуральним соком буряка, та шпинату та куркумою)
з соусом часниковим
з соусом наршарап
Подаємо з грінками
Притомлені на пательні перець болгарський, броколі, кабачок, спаржева фасоль, часник. Подається з соусом із томатів
Подаємо з чорним хлібом та часниковим соусом
Запечена картопля з білими грибами, морквою, цибулею. Посипається зеленню
з волоським горіхом, медом та ізюмом
Чорнослив начинений волоським горіхом, поливається медом та рослинними вершками
Робочий час