газ/ негаз
дюшес, сітро, тархун, зі смаком вершків
Не готуємо за відсутності світла⚡
На основі апельсина, лимона та м'яти, Подається з льодом. Не готуємо за відсутності світла⚡
спрайт, лайм, м’ята. Не готуємо за відсутності світла⚡
«Львівське Світле» – легке світле пиво з чистим смаком та ароматом збродженого солодового напою з приємною хмелевою гіркотою. «Львівське Світле» - смак, що обраний мільйонами! Найкраще поєднання: зі стравами, приготовленими на грилі.
Kronenbourg 1664 Blanc — пиво із фруктовими нотками, яке виробляється також за оригінальною рецептурою, розробленою у Франції. Має м'який солодовий смак з тонким ароматом цитрусових і апельсинової цедри. Ця комбінація доповнює пряно-фруктовий присмак, який змінюється солодкуватими, ледь відчутними пшеничними відтінками. Найкраще поєднання: копчений або запечений лосось зі скибочками лимона, креветки, суші, кальмари, фрукти.
Grimbergen Double-Ambrée — темно-бордове пиво верхньої ферментації з солодко-гірким смаком, має легкий карамельний аромат. У ароматі Grimbergen Double-Ambrée відчуваються приємні нотки родзинок і сухофруктів. За легендою, вперше пиво Grimbergen було зварене в 1128 році в Грімбергенському абатстві, котре розташоване неподалік Брюсселя (Бельгія). Відтоді абатство горіло тричі - в 1142, 1566 та 1798 роках і тричі посавало з попелу. Знову піднімалися кам'яні стіни та відроджувався рецепт абатського пива. Саме тому і досі девізом пива Grimbergen є слова, розташовані на етикетці - ""Ardet nec consumitur"", що перекладаються з латини як ""Спалений, але не знищений"". Сьогодні виробляється на декількох виробничих центрах: в Бельгії та Франції. Найкраще поєднання: з сушеними або копченими ковбасами і м'яким сиром, наприклад брі.